Brandveilig Leven wil verschillende doelgroepen bewust maken van de gevaren van brand. Ze gaan met u in gesprek, laten zien wat u kunt doen en werken met u samen om gedragsverandering te stimuleren bij uzelf en uw omgeving, thuis of op het werk met iedereen van jong tot oud.

Wat doen wij?
• Bewustzijn vergroten.
• Gezamenlijke verantwoordelijkheid benadrukken.
• Risico’s op brand verkleinen.
• Kennis en vaardigheid bieden.

Wat doet u?
Staat brandveiligheid al op uw agenda en wilt u het veiligheidsniveau bij u en in uw organisatie verhogen? Het team van brandveilig leven schuift graag aan als kennispartner. In onze Productencatalogus staan de verschillende producten die Brandveilig Leven aanbiedt. Of neem een kijkje op het op het landelijke platform www.loketbrandveiligleven.nl voor alle programma’s in Nederland.

Het doel van de Brandweer Gelderland-Zuid is de samenleving sparen voor brand en de vreselijke gevolgen ervan. Daarom ondersteunen zij gemeenten en organisaties in de bewustwording van brandveilig leven om maatregelen te nemen als dat nodig is. Zij geloven dat de risico’s echt afnemen als we er samen voor gaan. Dat is onze gezamenlijke plicht. Er vallen slachtoffers bij brand omdat mensen zich onvoldoende bewust zijn van de risico’s en zich onveilig gedragen. Dat is onze ervaring en dat blijkt ook uit onderzoek.

Lees meer over de mogelijkheden in onze Productencatalogus.